Könyvelés, adótanácsadás

Teljes körű számviteli és adózási szolgáltatások

kis-és középvállalkozások részére

A könyvelés új dimenziója

MAXIMÁLIS üzleti és számviteli támogatás vállalkozása minden életszakaszában!

 

 

Biztos kezekben tartjuk

cége számviteli folyamatait.

 

Az üzleti világ rohamos mértékben változik. A legtöbb vállalkozásnak ma már olyan számviteli háttértámogatásra van szüksége, ami nem csupán a számlák lekönyvelésében merül ki. Ebben a megváltozott gazdasági helyzetben csak olyan könyvviteli szolgáltatást végzők tudnak az ügyfeleik valódi hasznára lenni, akik ténylegesen megértik a cégek kihívásait, igényeit, és gyakorlatilag bármilyen számviteli, adózási, bérszámfejtési vagy munkaügyi kérdésben gyors, hatékony és professzionális segítséget nyújtanak.

Mi éppen ebben tudunk segíteni Önnek!

 

Gyors és rugalmas

könyvviteli háttértámogatás

Folyamatos informatikai fejlesztéseinkkel, professzionális számviteli, adótanácsadási, bérszámfejtési és pályázatírási szolgáltatásainkkal mindig a lehető legoptimálisabb megoldásokat kínáljuk ügyfeleink fejlődési ütemének megfelelően.

Korszerű automatizálási megoldásainknak köszönhetően minimálisra csökkentettük a felesleges papírmunkát, hogy helyette a valódi értékteremtő feladatainkra tudjunk koncentrálni. Számláit és egyéb dokumentumait akár az okostelefonjáról is elküldheti hozzánk néhány kattintással, melyekből a könyvelési rendszerünk segítségével olyan kimutatásokat és menedzsment riportokat tudunk készíteni, amik elengedhetetlenek a vezetői döntéshozatalokhoz.

SZOLGÁLTATÁSAINK

R

Teljes körű könyvelés

R

Adótanácsadás

R

Bérszámfejtés

R

Pályázati tanácsadás

R

Adóhatóság előtti képviselet

R

Szakértői tanácsadás

R

Adatszolgáltatás

R

Menedzsment riportok készítése