Adósságrendezés

Megegyezhet bankjával nem fizető adósként!

KEVESEBB ADÓSSÁG, KISEBB TÖRLESZTŐRÉSZLETEK NEM FIZETŐ JELZÁLOGHITELES ADÓSOKNAK!!!

Szeretné rendezni bedőlt banki adósságait, de képtelen annyit fizetni, mint amit a pénzintézet elvár Öntől? Hajlandó lenne fizetni a törlesztőrészleteket, ha a bank lecsökkentené az adósságait?

MI ÉPPEN EBBEN TUDUNK SEGÍTENI ÖNNEK!

Megmutatjuk, hogy bedőlt banki adósként hogyan kerülhet ki egyszerűen az életét ellehetetlenítő hitelcsapdából, és hogyan egyezhet meg a bankjával kisebb törlesztőrészletekben! 

MIKOR ÉRDEMES KERESNIE BENNÜNKET?

  • ha jelzáloghitellel rendelkezik, és a bank már felmondta a hitelszerződését
  • ha legalább 8.000.000 Ft tartozással rendelkezik,
  • ha a késedelmes fizetések miatt KHR (BAR) listára került,
  • ha már legalább 6 hónapja nem fizeti a törlesztőrészleteit,
  • ha minden hónapban csak kevesebbet fizet a banknak, mint kellene,
  • ha még a végrehajtás elindítása előtt szeretne megoldásra jutni a bankjával, és elkerülni a kilakoltatást.

MIT JELENT NÁLUNK AZ ADÓSSÁGRENDEZÉS?

Azt, hogy segítünk jelentősen lecsökkenteni meglévő adósságállományát, amit aztán a saját anyagi helyzetéhez igazított törlesztőrészletekkel és futamidőkkel fizethet vissza a későbbiekben. Szolgáltatásunkat akkor is igénybe veheti, ha Ön szerepel a negatív KHR listán (BAR listán).

 

  1. Az Ön anyagi és egyéb helyzetét feltérképezve érdekképviseleti úton személyes tárgyalásokatkezdeményezünk a pénzintézet szakmailag kompetens munkatársaival, melyek során lehetőségünk nyílik az Ön számára legkedvezőbb, ám a hitelező részéről kompromisszumot igénylő megállapodás létrehozására.
  2. Egyezségeink rendszerint egy nagyobb összegű (általában több millió forintos) tartozás elengedést, valamint a fennmaradó összegre egy kedvezményes kamatozású vagy kamatmentes részletfizetést jelentenek az ügyfeleink számára.
  3. A lecsökkentett tartozás kifuttatására mindig egy olyan mértékű törlesztőrészletet célzunk meg, melynek kifizetése nem veszélyezteti az Ön és családja megélhetését, és hosszú távon nem okoz problémákat a családi költségvetésben.
  4. Ha rendelkezik saját forrással, és abból szeretné rendezni a lecsökkentett adósságállományát, akkor ez jelentősen felgyorsíthatja és leegyszerűsítheti az egyezségkötési folyamatot.
    Amennyiben Ön nem ragaszkodik ingatlana megtartásához, akkor természetesen arra is lehetősége van, hogy a lecsökkentett tartozását ingatlana eladásából rendezze.

MILYEN MEGOLDÁSOK SZÜLETHETNEK AZ EGYEZSÉGKÖTÉS SORÁN?

  • Tartozáscsökkentéssel együtt egy kedvezményes részletfizetési megállapodást kötünk a bankjával, melynek során a fennmaradó adósságát rendszerint kamatmentes vagy kedvezményes kamatozású törlesztőrészletekkel fizetheti vissza. Ilyenkor továbbra is a bank ügyfele marad, csupán az adósságállománya jelentősen lecsökken, és a fennmaradó összeget az Ön anyagi lehetőségeihez szabott törlesztőkkel fizetheti tovább.
 
  • Saját forrás rendelkezésre állása esetén Önnek lehetősége van egy összegben rendezni a pénzintézettel letárgyalt, lecsökkentett tartozást, amely után további fizetési kötelezettség nem terheli Önt a bank felé, és a biztosítéki ingatlan is azonnal tehermentesítésre kerül;
 
  • Hitelképes családtagnak is lehetősége van megvásárolni a fedezeti ingatlant és ezzel rendezni a tartozást a pénzintézet felé. Ilyen esetben lényegében a hitelezővel megállapodott lecsökkentett összegű tartozás egy másik banki hitelből kerül kiegyenlítésre. A megfelelő jelzáloghitel kiválasztását partnerbanki hálózattal biztosítjuk.
 
  • Ha nem ragaszkodik ingatlana megtartásához, akkor természetesen arra is lehetősége van, hogy a lecsökkentett tartozását ingatlana eladásából rendezze. Ebben az esetben tartozásmentesen kezdheti újra az életét.
 
  • Amennyiben Ön megfelel a jogszabályi feltételeknek, akkor igény esetén segítünk bekerülni a Nemzeti Eszközkezelő programjába. Ilyenkor a pénzintézet az állami NET részére értékesíti az ingatlant, Ön pedig bérlőként maradhat benne és a későbbiekben lehetősége lesz arra, hogy visszavásárolja az ingatlant. (részletesebben: netzrt.hu, ill. 2011. évi CLXX. törvény: “A hitelszerződésből eredő kötelezettségeiknek eleget tenni nem tudó természetes személyek lakhatásának biztosításáról”)

MIÉRT VAN SZÜKSÉG SEGÍTSÉGRE EGY ILYEN FOLYAMATHOZ?

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a hitelszerződések felmondása után a banki adósok 99%-a önerőből képtelen megegyezni a bankjával olyan kedvezőbb konstrukcióban, ami valóban érdemi könnyítést jelentene a számára. Hiába a legtöbb erőfeszítés, a pénzintézetek ilyen esetekben jellemzően csak az ingatlan értékesítését vagy a futamidő hosszabbítását ajánlják fel „könnyítés” címén (miután egy összegben rendezi az ügyfél az addigi elmaradásait).

Ezek azonban nem igazi megoldások, hiszen a legtöbbször még nehezebb helyzetbe hozzák az adósokat, mint amiben addig voltak. Nyilván Ön sem akarna megválni attól az ingatlantól, amibe az élete munkáját rakta bele! Nem beszélve arról, hogy ha albérletbe kell mennie a családjával, akkor a mai bérleti díjak legalább akkora terhet rónak Önökre, mint egy megemelkedett törlesztőrészlet.

Egy futamidő hosszabbítással pedig azt érheti el, hogy az amúgy is kezelhetetlen méreteket öltött tartozását még nagyobbra duzzasztja. A törlesztőrészletek talán egy kicsit csökkennek, de még így is erőn felüli anyagi áldozatokat fognak kívánni Öntől, ami hosszú távon nem biztos, hogy tartható lesz. A tartozásállomány jelentősen megnő, és a legtöbbször még arra sincs garancia, hogy a későbbi kamatváltozások miatt a törlesztőrészletek nem kezdenek el újból emelkedni.

nem fizető adósok előbb vagy utóbb a banki behajtás / workout terület munkatársaival találják szembe magukat, akik elsődleges célja a banki kinnlevőség behajtása, a térülés maximalizálása. Az adósok legtöbbször nem felkészült pénzügyi, jogi szakemberek, és általában a lehetőségeikkel sincsenek teljesen tisztában. Érdekeiket csak kevesen tudják igazán jól képviselni a banki szakemberekkel szemben, pláne ha sokszor nincs is módjuk a témában kompetens banki munkatárssal kommunikálni. A legtöbbször nincsenek tisztában a bankokkal szemben támasztott jogszabályi, felügyeleti elvárásokkal, kötelezettségekkel.

A hitelezővel szembeni felkészületlen együttműködésnek súlyos pénzügyi terhek, plusz költségek, vagy rosszabb esetben akár végrehajtás, kilakoltatás és letiltás is lehet a vége. Jól látszik, hogy ez egy rendkívül összetett és speciális szaktudást igénylő terület, ami csak megfelelő tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel végezhető igazán hatékonyan.

Cégünk egyedülálló szakmai háttere a legprofibb képviseletet biztosítja Önnek is egy ilyen egyezségkötési folyamatban.

A pénzügyi területen szerzett 20 éves szakértői tapasztalatunkat kihasználva segítünk Önnek megállapodni a bankjával egy olyan kedvező részletfizetési konstrukcióban, amivel a saját pénztárcájához szabott módon szabadulhat meg az adósságaitól. Ezáltal úgy csökkentheti a törlesztőrészleteit és adósságállományát, hogy közben az ingatlanát sem kell elárverezni.

MELY PÉNZINTÉZETEKNÉL VÉGZÜNK EGYEZSÉGKÖTÉSI SZOLGÁLTATÁST?

PORTFÓLIÓNK JELENTŐS RÉSZÉT OTP-S ÉS AXA BANKOS ÜGYEK TESZIK KI, DE SEGÍTSÉGET TUDUNK NYÚJTANI ERSTE BANKOS, K&H, RAIFFEISEN, AEGON, BUDAPEST BANK, CIB, SBERBANK,  VAGY EGYÉB KÖVETELÉSKEZELŐ CÉGEKNÉL (INTRUM JUSTITIA, MKK, DEBT_INVEST, ARTHUR BERGMANN, MOMENTUM, BÁTOR ZRT, BOND, TITÁN FAKTOR, Q13 STB.) LÉVŐ ÜGYEKBEN IS.

 

KÍVÁNCSI RÁ, HOGY AZ ÖN ESETÉBEN REÁLISAN MENNYIVEL LEHETNE CSÖKKENTENI A TÖRLESZTŐRÉSZLETEIT?

Töltse ki fél perces kérdőívünket, és rövid időn belül visszajelzünk Önnek, hogy reálisan milyen eredményeket tudnánk elérni a bankjánál.

A kérdőív kitöltése ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!

 

Mit nyerhet az egyezségkötéssel?

  • Egy sikeres banki egyezségkötés során az Ön adósságállományát jelentősen lecsökkentjük. Az esetek többségében ez több millió forintot jelent.
  • Önnek ezután már csak ezt a lecsökkentett összeget kell fizetnie olyan törlesztőrészletekkel, melyek teljesítését tudja is vállalni, és amelyek nem veszélyeztetik a megélhetését.
  • Legtöbbször kamatmentes vagy minimális kamatozású törlesztőkkel fizetheti tovább a lecsökkentett tartozását, ami azt jelenti, hogy minden egyes hónapban gyakorlatilag a törlesztőrészlet nagyságával csökken a tőketartozás összege.
  • Lecsökkentett tartozását forint alapon törlesztheti egy átlátható és kiszámítható konstrukcióban.
  • Megmentheti az otthonát, hiszen nem lesz szükség elárverezni azt.
  • Véglegesen lezárhatja az adósságát, ezzel helyreállíthatja saját és családja anyagi helyzetét.
  • Saját forrásból vagy az ingatlana értékesítéséből is rendezheti a letárgyalt, csökkentett összegű tartozást.
  • KHR listán (BAR listán) lévő adósként is igénybe veheti a szolgáltatásunkat.

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk Önnek, először egy kicsit meg kell ismernünk a hitelügye paramétereit.

Ehhez kérjük, töltse ki rövid kérdőívünket, és rövidesen visszajelzünk, hogy az Ön hitelügye esetében reálisan mennyivel lehetne csökkenteni a tartozását és törlesztőrészleteit.

A kérdőív kitöltése ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Jó, ha tudja: 
Nálunk az adatai biztonságban vannak. Adatkezelési szabályzatunk szerint a kérdőívben bekért adatokat kizárólag az Ön hitelügyének kiértékelése céljából használjuk fel, azokat harmadik személynek soha nem adjuk ki! Adatkezelési szabályzatunkat az alábbi linken olvashatja el: ÜZLETSZABÁLYZAT