KKV finanszírozás

Vállalati hitelek kis-és középvállalkozásoknak

Ideje, hogy a pénzintézetek versengjenek vállalkozásáért!

Ön elmondja nekünk, hogy milyen hiteligénye van, mi pedig megkeressük azt a pénzintézetet, amelyik az Ön céljainak és lehetőségeinek leginkább megfelelő hitelt nyújtja – mindezt a lehető legkedvezőbb feltételekkel.Ennyire egyszerű.

Mindent egy helyen, gyorsan és egyszerűen.

A választott hitelkonstrukciótól függően a kamat mértéke 0 és 8% között, a THM mértéke pedig 1 és 8% között mozog.

Már csak pár hétig…

Utolsó esély a 0%-os kamatozású vállalati hitelekre!

Vállalati hitelek 0%-os kamattal új eszköz vásárlásra*

Ha eszközvásárlásban gondolkodik, akkor még most lépjen! Néhány héten belül elfogy az államilag támogatott hitelkeret… Akár nagy múltú, akár új vállalkozással rendelkezik, most számtalan gyártó-, termelő-, informatikai-, elektronikai-, telekommunikációs-, multimédiás- és egyéb gépet, berendezést vásárolhat külsős banki forrásból 0%-os kamattal.

A hitelt új vállalkozások 25 millió Ft-ig, meglévő vállalkozások 100 millió Ft-ig igényelhetik. Bővebb információkért és a támogatott eszközök listájáért kattintson az alábbi gombra! 

További kedvező hitellehetőségek 

 

✔️ Bérlemény kiváltására

Ön is bérli az irodáját, telephelyét? Tervezi, hogy nagyobba költözik? Nem volna jobb inkább a sajátját fizetni? Vásárolja meg bérelt ingatlanait kedvező kamatozású hitelből, és fizessen kevesebbet a havi törlesztőrészleteire, mint amennyi a jelenlegi bérleti díja! 

Hitelkonstrukciótól függően a kamat és a THM mértéke 1 és 8% között mozog.

✔️ Gépek, berendezések vásárlására

Egy vállalkozás életében a növekedés egyik alappillére a gyártó és termelő berendezések, gépek frissítése és bővítése. Ezekre a legtöbb cégnél nincs meg a szükséges fedezet, pedig ezek a gépek rövid idő alatt képesek lehetnek megtermelni az értékük akár többszörösét is. Ha nem szeretné, hogy vállalkozása emiatt megrekedjen, akkor megmutatjuk Önnek, hogyan kaphat kedvező kamatozású banki forrásttermelőgépek vásárlására. 

Hitelkonstrukciótól függően a kamat mértéke 0 és 8% között, a THM mértéke pedig 1 és 8% között mozog.

✔️ Cash-flow finanszírozásra

Míg a legtöbb cégnél a kiadások azonnal jelentkeznek, addig a bevételek nem ritka, hogy 90, 120 vagy még hosszabb fizetési határidőkkel érkeznek meg. Ezt az időszakot nem egyszerű átvészelni még egy tőkeerős vállalkozásnak sem. Cégünk az ilyen ciklusok áthidalására segít Önnek kedvező finanszírozáshoz jutni remek kondíciókkal – mindezt FEDEZET NÉLKÜL is.

Hitelkonstrukciótól függően a kamat mértéke és a THM mértéke 1 és 8% között mozog.

✔️ Beruházásokra

A fejlődés útjában legtöbbször a forráshiány áll. Legyen szó ingatlanvásárlásról, bővítésről, felújításról, vagy bármilyen technológiai fejlesztésről, hiába adott minden egyéb feltétel, ha nem áll rendelkezésre elegendő tőke a megvalósításhoz. Ebben a helyzetben segítünk Önnek hozzájutni olyan a banki hitelhez, amellyel a lehető legkedvezőbb módon hidalhatja át ezeket a problémákat.

Hitelkonstrukciótól függően a kamat mértéke 0 és 8% között, a THM mértéke pedig 1 és 8% között mozog.

✔️ Projektfinanszírozásra

Egy vállalkozás életében számtalan olyan megvalósítandó feladat merül fel, melyek finanszírozása a projektek magas értéke miatt kizárólag banki forrásbevonással valósulhat meg. Ilyen esetekben nagyon nem mindegy, hogy milyen kondíciókkal jut hitelhez. Mi abban segítünk Önnek, hogy a saját céljaihoz és lehetőségeihez leginkább illeszkedő projektfinanszírozási hitelhez juthasson hozzá kedvező feltételekkel. Keressen bennünket bizalommal, ha a következőkben gondolkodik: ingatlanberuházások (lakópark, lakóingatlan építés, irodaház, bevásárló-központ, üzlethelység, ipari park, logisztikai beruházások), cégkivásárlások finanszírozása, ipari, termelő és szabadidő jellegű beruházások, energetikai beruházások, PPP projektek, stb.

Hitelkonstrukciótól függően a kamat és a THM mértéke 1 és 8% között mozog.

✔️ Informatikai rendszerek finanszírozására

Ahhoz, hogy cége lépést tudjon tartani korunk magas elvárásaival, elengedhetetlen, hogy folyamatosan fejlessze informatikai rendszereit. A munkatársak számítógépeinek vagy egy helyi szerverpark cseréje viszont még egy kisebb vállalkozás esetén is akár tízmilliós kiadásokat jelenthetnek. Mi azoknak a cégeknek segítünk ezt a problémát áthidalni, akik nem szeretnének üzleti hátrányt szenvedni elavult gépparkjuk miatt, ám az informatikai beruházásaikra nincs elegendő saját forrásuk. Számukra nyújtunk segítséget olyan kedvező kamatozású hitelekhez hozzájutni, melyekkel megújíthatják informatikai rendszereiket, és ismét versenyképesek lehetnek a piacon.

Hitelkonstrukciótól függően a kamat mértéke 0 és 8% között, a THM mértéke pedig 1 és 8% között mozog..

✔️ Szabadfelhasználásra

Ha a fentiektől eltérő célra szeretne hitelhez jutni a vállalkozása, akkor lehetősége van szabadfelhasználású hitel felvételére is. Ez egy szabadon felhasználható finanszírozási forma, amit cége igényeinek megfelelően rövid (éven belüli) vagy hosszú (éven túli) futamidőre is választhat. Mi abban segítünk Önnek, hogy a piacon elérhető hitelkonstrukciók közül megtaláljuk azt, ami a leginkább illeszkedik az Ön céljaihoz. Pl.: likviditási nehézségek áthidalására, ingatlanvásárlásra, beruházásokhoz szükséges forrás biztosítására és a vállalkozás más banknál lévő hiteleinek kiváltására is.

NEM AKARJA HITELLEL TERHELNI CÉGE MÉRLEGÉT?
VÁLASSZA AZ 
OPERATÍV LÍZINGET!

Miért jó ez Önnek?

Beruházásait megvalósíthatja operatív lízing keretein belül is, ami egy rendkívül népszerű viszontbérleti konstrukció. Ebben az esetben az Ön által megvásárolni kívánt ingatlan, gép vagy berendezés első körben a pénzintézet tulajdonába kerül, a cége pediglízingdíjak (bérleti díjak) formájában törleszti a vételárat. Ezalatt mindvégig Ön használhatja a megvásárolt ingatlant vagy gépet, ami az utolsó lízingdíj befizetésével átkerül az Ön tulajdonába.

Ez a finanszírozási forma azért rendkívül népszerű a vállalkozások körében, mert a hitellel ellentétben a lízing nem terheli a cég mérlegét, hiszen nem szerepel a kötelezettségek között. Így a vállalkozás újabb hitelek felvételére is alkalmas lehet, és nem mellesleg a lízingdíjak teljes mértékben leköltségelhetők.

MONDJA EL NEKÜNK, MILYEN HITELT SZERETNE!

Ahhoz, hogy segíteni tudjunk Önnek, először egy kicsit meg kell ismernünk az igényeit.

Ehhez kérjük, töltse ki FÉL PERCES kérdőívünket, és rövidesen visszajelzünk, hogy milyen hitelmegoldásokkal tudunk segíteni Önnek.

A kérdőív kitöltése ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Jó, ha tudja: 
Nálunk az adatai biztonságban vannak. Adatkezelési szabályzatunk szerint a kérdőívben bekért adatokat kizárólag az Ön hitelügyének kiértékelése céljából használjuk fel, azokat harmadik személynek soha nem adjuk ki! Adatkezelési szabályzatunkat az alábbi linken olvashatja el: Üzletszabályzat